Căutare MDM

Buletin

Temperatura Nissan Altima 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9520 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Temperatura Nissan Altima 93
Au verificat deja garnitura chiulasei și e în regulă, la fel și senzorii. Singura problemă e că ventilatoarele funcționează doar când trec de jumătate din turație. Voiam să știu cum să le reglez ca să funcționeze corect la jumătate din turație. Turația scade aproape la zero, iar uneori chiar se oprește.

Care sunt șansele ca calculatorul să fie defect?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9527 prin manual-mecanic
Vezi dacă are 2 ventilatoare, verifică motoarele dacă fiecare motor are patru fire, atunci gestionează 2 viteze fiecare motor și ar funcționa așa, primul ar intra la temperatura normală de funcționare și al doilea la aproximativ 3/4 din temperatura motorului, dacă activează doar al doilea dintre ventilatoare 2 cauze probabile foarte frecvente ar fi, prima ventilatoarele au ars prima viteză a ambelor motoare, a doua un releu defect în acest sistem are 3 relee pentru a face schimbările și le localizezi în compartimentul motorului, ei bine, spune-ne mai târziu cum a mers salutări din Cancun :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9544 prin manual-mecanic
Computerul nu controlează funcționarea ventilatoarelor din vehicul. Mărci precum Chrysler o fac. Acum nu este probabil sau fezabil ca computerul să fie defect, aceasta nu este problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9593 prin manual-mecanic
Verific că am verificat deja și dacă ventilatoarele au patru cabluri și dacă funcționează, verifică releele și sunt în regulă, atunci problema va fi electrică în funcție de alimentarea releelor, acum întrebarea mea este ce le face să funcționeze când temperatura crește???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9594 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Temperatura la Alfa Romeo 155, cred că este prea mare.
Am un Alfa Romeo 155 din 1995, intriga mea este că de fiecare dată când îl folosesc temperatura nu scade sub 90 de grade, chiar dacă am schimbat lichidul de radiator și am pus antigel, și am curățat radiatorul, dar tot nu scade sub 90 de grade, întrebarea mea este, este normal să funcționeze la temperatura respectivă?