În momentul în care se încălzește se activează prin senzorul de temperatură care trimite un impuls electric către modulul de control al motorului care se află în centrul consolei (bordul de bord). Cred că în partea de jos, acum, așa cum ți-am spus, gestionează 2 viteze, motorul poate fi ars primul dintre ventilatoare sau, în caz contrar, arsă sau arsă siguranța care alimentează releul primului este o siguranță de legătură. Aceste siguranțe nu sunt cele convenționale pe care le știi, siguranțele de legătură intră în cablu pe de o parte, are curent pe cealaltă nu, dacă acesta ar fi cazul, se taie cablul și se introduce o siguranță normală de 30 de amperi, care este cea indicată.
Deși s-ar putea ca totul să fie în regulă și, ce se întâmplă, indicatorul de temperatură să dea o citire incorectă sau, cu alte cuvinte, cum spui tu, să marcheze trei sferturi, dar s-ar putea să fie la jumătatea drumului și să-ți croiești creierii căutând o problemă care nu există în afară de citirea temperaturii.
Dacă te știi despre electricitate, ți-aș putea oferi schema circuitului de temperatură pentru Altima. Eu îl am pe cel pentru GLE, GXE, SE, XE, nu știu care e al tău. Cu stimă.