Căutare MDM

Buletin

Debit redus de aer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9428 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Debit de aer scăzut
Dacă îl setezi la 1, 2 sau 3 și nu se schimbă, este vorba de rezistența motorului ventilatorului intern. Dacă, totuși, viteza crește, dar nu iese aer, ar putea fi vorba de un filtru de aer al habitaclului înfundat sau de un evaporator înfundat. Uneori, geamul se blochează, dar acest lucru este foarte rar. - Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9444 prin manual-mecanic
Nu iese mult aer, dar aud cum motorul ventilatorului accelerează și devine mai zgomotos când schimb vitezele.

Cum pot accesa filtrul de aer al habitaclului și evaporatorul pentru a vedea dacă sunt înfundate?
Sau cum pot verifica dacă gura de aerisire este blocată?
Nu am un manual care să-mi spună unde sunt acele piese.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10077 prin manual-mecanic
Acum e reparat, era într-adevăr filtrul de aer al habitaclului.:P
Pentru cei care îl caută la Doblo, este situat sub bord (de jos în sus) pe partea pasagerului, acoperit de un panou de 10 cm și două șuruburi. Mare atenție când îl scoateți, deoarece filtrul are o săgeată pictată pe el, iar cel nou trebuie să fie în aceeași poziție.B) Inițial
, ce am făcut a fost să-l spăl cu apă cu săpun sub presiune și nu ați crede diferența; deja îmi suflă părul în poziția a patra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10107 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: Debit redus de aer
Salut.
Înainte de a demonta orice, schimbă filtrul de particule; cel mai probabil este înfundat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10166 prin manual-mecanic
Salutări.
Înainte de a demonta orice piesă, schimbați filtrul de particule al camerei de evacuare; probabil este înfundat, motiv pentru care nu există flux de aer.