Căutare MDM

Buletin

Debit redus de aer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9428 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Debit de aer scăzut
Dacă îl setezi la 1, 2, 3 și nu se schimbă nimic, este rezistența motorului ventilatorului intern. Dacă în schimb viteza crește, dar nu iese aer, ar putea fi un filtru de habitaclu înfundat sau un evaporator înfundat. Uneori, geamul rămâne blocat, dar este foarte rar. - Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9444 prin manual-mecanic
Iese puțin aer, dar aud cum motorul ventilatorului se tura și devine mai zgomotos când schimb vitezele.

Cum pot ajunge la filtrul habitaclului și la evaporator ca să văd dacă sunt înfundate?
Sau cum pot vedea dacă geamul este blocat?
Nu am un manual care să-mi spună unde sunt acele piese.
Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10077 prin manual-mecanic
Acum este rezolvat efectiv, este vorba de filtrul de habitaclu,:P
iar pentru cei care îl caută în Dobló, acesta este situat sub bord (de jos în sus) pe partea pasagerului acoperit cu un capac de aproximativ 10 cm și 2 șuruburi, fiți atenți când îl scoateți pentru că filtrul are o săgeată pictată și cel nou trebuie să intre în aceeași poziție.B) În
principiu, ce am făcut eu este să-l spăl cu apă și săpun sub presiune și nu văd ce schimbare, deja îmi dă pe păr la numărul 4.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10107 prin manual-mecanic
Bună ziua,
înainte de a demonta orice, schimbă filtrul de particule. Cel mai probabil este înfundat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10166 prin manual-mecanic
Salutări.
Înainte de a demonta orice piesă, schimbați filtrul de particule al camerei de evacuare. Probabil este înfundat și de aceea nu există flux de aer.