Căutare MDM

Buletin

Honda Integra 1.8 ie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9341 prin manual-mecanic
Honda Integra 1.8 IE Publicat de manual-mecanica
Prietenii mei, construiesc o Honda Integra IE 1.8. Am nevoie urgentă de sistemul de distribuție. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător. Trebuie să văd cum este sincronizat arborele cu came și, dacă este posibil, cum se reglează culbutoarele. Vă mulțumesc foarte mult. M-ați ajutat deja o dată. Sper că mă puteți ajuta cu asta. Cu cele mai bune gânduri, Jorge Gomez

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9350 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Honda Integra 1.8 ie
Jorge, uite, mă bucur să te ajut, dar trebuie să știu anul mașinii tale și adresa ta de e-mail. Imaginea e mare și nu o pot încărca aici. Desigur, vei avea nevoie de unelte speciale, o canelură pe care o au, dar te poți descurca cu imaginea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9358 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, ți-am trimis deja emailul prin PM, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9360 prin manual-mecanic
Salut prieteni, ei bine, vreau să vă spun că acum știu cum să reglez cureaua pe care am plasat-o conform marcajelor. Acest model are efectiv niște canale de pană care lasă roțile de antrenare a arborelui cu came fixe, iar arborele cotit are același marcaj, dar acum problema mea este următoarea. Am
căutat reglajul supapelor Integra conform specificațiilor și prin AutoData, mi-a dat aceste măsurători
: admisie: 0,15 - 0,19
evacuare: 0,15 - 0,21
ambele reci. Care este problema mea? Când las admisia la 0,20, arborele cu came se blochează, împiedicându-l să se rotească și să ajungă în partea de sus a arcului supapei. Am încercat cu 0,25 și s-a rotit bine. Vreau să știu dacă specificațiile au fost corecte sau dacă măsurătorile variază în funcție de Integra în funcție de anul de fabricație. A mea este din 1993, adică un 1.8 automat. Dacă cineva cunoaște reglajul corect, aș aprecia foarte mult, deoarece este mica mea bijuterie și vreau să o las conform specificațiilor. Vă mulțumesc anticipat
. Jorge Gomez