Căutare MDM

Buletin

Honda Integra 1.8 ie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9341 prin manual-mecanic
Honda Integra 1.8 ie. Publicat de manual-mecanica
Prietenii mei, montez o Honda Integra IE 1.8 și am nevoie urgentă de sistemul de distribuție. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi extrem de recunoscător. Trebuie să văd cum este sincronizat arborele cu came și, dacă este posibil, reglajul culbutorului. Vă mulțumesc foarte mult; m-ați ajutat deja o dată și sper că mă puteți ajuta și de data aceasta. Cu sinceritate, Jorge Gomez

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9350 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Honda Integra 1.8 ie
Jorge, uite, nu e nicio problemă să te ajut, dar trebuie să știu anul mașinii tale și adresa ta de e-mail. Imaginea e prea mare pentru a o încărca aici. Desigur, vei avea nevoie de unelte speciale, cum ar fi o gaură de cheie pe care o au, dar poți folosi imaginea ca ghid.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9358 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, ți-am trimis deja emailul prin PM. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9360 prin manual-mecanic
Salut prieteni, voiam să vă spun că am descoperit cum să reglez distribuția la timp, pe care am instalat-o conform marcajelor. Acest model are într-adevăr canale de pană care mențin fixe fuliile arborelui cu came, iar arborele cotit are un marcaj corespondent. Dar acum problema mea este următoarea:
am căutat jocurile supapelor pentru Integra conform specificațiilor și Autodata și mi-au dat aceste măsurători
: admisie: 0,15 - 0,19,
evacuare: 0,15 - 0,21,
ambele reci. Problema mea este că atunci când setez admisia la 0,20, arborele cu came se blochează, împiedicându-l să se rotească; ajunge la opritorul arcului supapei. Am încercat 0,25 și s-a rotit bine. Vreau să știu dacă specificațiile au fost corecte sau dacă măsurătorile variază în funcție de anul de fabricație al Integra. A mea este un 1993 IE 1.8 automat. Dacă cineva cunoaște jocurile corecte ale supapelor, aș fi foarte recunoscător, deoarece este mândria și bucuria mea și vreau să o configurez conform specificațiilor. Mulțumesc încă o dată anticipat.
Cu sinceritate, Jorge Gomez