Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Toyota Vitz 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9330 prin manual-mecanic
Probleme cu Toyota Vitz 99 Postat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Sunt nou în domeniu. Acum trei săptămâni, am avut o revizie a motorului la Toyota Vitz din 1999 (cu transmisie automată). Mecanicul a deconectat bateria pentru a scana vehiculul. Când l-am ridicat de la service, am observat că pierdea putere și schimba vitezele încet.
Un prieten mi-a spus să folosesc un detergent pentru injectoarele de combustibil. A doua zi, mașina mea și-a recăpătat puterea și a schimbat vitezele normal.

Acum trei zile, am scos bateria pentru a-i da un impuls mașinii tatălui meu. După câteva minute, am reconectat bateria la mașină și am observat că își pierduse din nou puterea și avea din nou probleme la schimbarea vitezelor.

Are vreo legătură deconectarea bateriei cu asta? Ce pot face?
Mă poate ajuta cineva

Îmbrățișări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9331 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Toyota Vitz 99
Salut prietene, când deconectezi bateria, ECU-ul se deprogramează și apoi trebuie să reînvețe caracteristicile motorului. Condu-l timp de o oră variind toate turațiile până revin la normal, apoi pleci.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9343 prin manual-mecanic
Ceea ce spune Jal este adevărat, dar poți face asta prin reprogramare cu un scaner. Ceea ce nu am înțeles este de ce mecanicul a deconectat bateria pentru a efectua o scanare. Scanările se fac cu contactul deschis, deci nu trebuie să scoți bateria.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9406 prin manual-mecanic
Partener:
Mulțumesc pentru sfat, îl voi pune în practică.

Îmbrățișări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9407 prin manual-mecanic
Kikemec:

Îți mulțumesc și eu, iar tu m-ai lăsat cu o întrebare importantă legată de mecanicul meu care a deconectat bateria pentru scanare.

Mulțumesc și o îmbrățișare.