Salut prieteni, din Argentina, am un VW Suran Diesel SDI 1.9 din 2008, cu 30.000 km.
Are o defecțiune la 1.600 rpm, o sacadare a motorului. L-am dus la un atelier de injecție, unde mi-au instalat un scaner, dar nu a afișat nicio defecțiune.
Această defecțiune, care era aproape imperceptibilă când era nouă, acum s-a accentuat.
La atelierul de injecție, mi-au spus că sistemul EGR (Recircularea Gazelor de Eșapament) funcționează defectuos și că această defecțiune provoacă pătrunderea excesivă a gazelor de eșapament în motor, ceea ce îl va deteriora în viitor.
Este posibil ca această problemă să apară la un motor atât de nou?
Sistemul EGR are, se pare, un bec sau un senzor care, dacă sistemul nu funcționează, ar trebui să aprindă martorul luminos de pe bord, indicând orice defecțiune, clasica imagine portocalie a motorului.
Pe de altă parte, astăzi am scos capacul de ulei de pe capacul supapelor cu motorul la ralanti la temperatura de funcționare și exista un debit excesiv de gaz. Acest lucru ar putea indica o problemă cu EGR. Poate că sunt gazele de eșapament care înconjoară partea superioară a motorului.
Am lucrat mult cu motoare convenționale, dar nu cu un sistem EGR.
De asemenea, știu că pompa rotativă este controlată de o placă electronică, ceea ce ar putea cauza defecțiunea la 1.600 rpm. Ciudat este că scanerul nu a afișat nicio eroare.
Dacă cineva are experiență cu această problemă, aș aprecia foarte mult un mic ajutor.
Mulțumesc, îmbrățișări,
Luis.