Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru DT 466E.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9322 prin manual-mecanic
Am căutat informații pe site-ul International DT466E, dar nu am avut succes. Am nevoie de mai multe informații despre acest motor, deoarece am lucrat cu această linie în ultima vreme. Aș dori să am puțin mai multe informații pentru a
-mi accelera munca. Orice informație pe care o aveți ar fi de ajutor, fie că este vorba de partea mecanică sau electrică, pentru a mă ajuta să adun informații, date sau experiențe etc. Informațiile despre motoarele International ar fi, de asemenea, utile.

Vă mulțumesc pentru sprijin. Salutări din Panama.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10355 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service pentru DT 466E
Uite, nu sunt sigur ce înțelegi prin manual, fie că e vorba de diagnosticare mecanică sau de diagnosticare electrică, dar te pot ajuta cu ambele, din moment ce lucrez cu International Trucks. Se folosesc doar modelul și ultimele 8 numere de serie ale șasiului, inclusiv literele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.