Căutare MDM

Buletin

MOTOR DE PETRECERE - ZETEC 1.4 16V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9299 prin manual-mecanic
MOTOR DE PETRECERE - ZETEC 1.4 16V Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu unde sunt amplasați senzorii de temperatură și turație pentru acest motor. Este de la un Fiesta CLX din 1997. Am o problemă cu turația între 2000 și 3000 rpm. Știu că ar putea fi IAC-ul, dar aș vrea să știu unde sunt ceilalți senzori.

Mulțumesc

. Sunt nou pe forum.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9303 prin manual-mecanic
Răspunsul manual-mecanica la subiectul Re: Fiesta Engine - Zetec 1.4 16V
Senzorul de temperatură este amplasat în mod normal în conducta de apă sau în chiulasă, iar senzorul de turație este în cutia de viteze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9309 prin manual-mecanic
Da, în general, dar vreau să știu poziția exactă. E ascunsă undeva și nu poate fi văzută cu ochiul liber.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9313 prin manual-mecanic
Salut prietene, așa cum spune și kikemec, senzorul de viteză este amplasat în cutia de viteze; este o parte integrantă a transmisiei vitezometrului. Senzorul de temperatură este în carcasa termostatului. Mult succes și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9318 prin manual-mecanic
Ca să vă spun toate astea, am scos IAC-ul... l-am curățat puțin fără să-l demontez cu W-40, am scos borna + a bateriei... și după un timp l-am conectat și a funcționat bine...