Căutare MDM

Buletin

PROBLEME ELECTRONICE FIAT SIENA 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9268 prin manual-mecanic
PROBLEME ELECTRONICE FIAT SIENA 2003 Publicat de manual-mecanica
Acum exact 3 luni, sistemul electric a început să cedeze. Conform manualului, era o problemă cu sistemul de injecție, deoarece s-au aprins martorul galben de nivel scăzut de combustibil și martorul roșu în formă de motor (deși aveam jumătate de rezervor de combustibil). Am dus mașina la un dealer autorizat și au verificat-o, deducând că defectul era la pompa de combustibil, care a fost înlocuită, iar injectoarele au fost curățate. Cu aceasta, am crezut că problema a fost rezolvată, dar au trecut 10 zile și problema a revenit, de data aceasta mai acut, deoarece pierde putere și se oprește. Am dus-o înapoi și au verificat-o. Am dus-o de 4 ori până acum și nu au găsit problema. Continuă să mă deranjeze uneori, durează mult în starea aceea și, când cedează, chiar nu poți merge mai departe. Am dus-o la un alt mecanic și a început aceeași poveste din nou cu aceeași problemă... Vă rog, dacă cineva știe care ar putea fi problema, pentru că deja cheltuiesc niște bani înlocuind niște piese și nimic nu a rezolvat această problemă...
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor...
:S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9276 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME ELECTRONICE FIAT SIENA 2003
Salut Tavo, presupun că au schimbat filtrul de combustibil. Dacă da, verifică regulatorul de presiune și sistemul de aerisire al rezervorului de combustibil. Verifică și releul pompei și releul de injecție. Mult succes și o îmbrățișare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9278 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME ELECTRONICE FIAT SIENA 2003
Ce mai faci, Jal...
Mulțumesc pentru ajutor...
Îți pot spune că filtrul de combustibil a fost schimbat, inclusiv pompa; am testat deja evacuarea rezervorului de combustibil și funcționează normal, releul a fost schimbat și chiar o parte din alternator.
Tot ce mai rămâne de făcut este să mă uit la regulatorul de presiune. O să întreb service-ul dacă s-a făcut asta, deoarece au făcut o scanare completă și au schimbat totul, de la firele bujiei până la cutia curelei de distribuție. Au verificat bobina și răspunsurile aprinderii electronice. Din câte am înțeles, totul este recalibrat și ar trebui să existe o foaie de hârtie.
Încă o dată, mulțumesc și te voi anunța ce îmi răspunde service-ul...
Cu cele mai bune gânduri...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9289 prin manual-mecanic
Tavo, am avut o problemă similară cu un VW Bora, smucea și apoi se oprea, iar problema era regulatorul de presiune care merge pe rampa de injecție, ca să-l testezi înainte să-l schimbi, restricționezi furtunul care iese spre returul din această supapă și accelerezi mașina dacă nu dă probleme ești gata, dacă vrei să încerci în timp ce mergi, pune o clemă pe furtun și restricționează-l puțin, nu prea mult, și ieși și testează-l, apoi spune-ne, salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26631 prin manual-mecanic
Salut, am o Siena din 2003 și am avut aceeași problemă. După toate necazurile, toți banii cheltuiți și toți tipii deștepți pe care i-am întâlnit, a apărut unul sincer care a scanat-o și a rezolvat defectul. M-a pus să schimb firele bujiilor. Am cumpărat unele marca Genaud, iar Siena merge acum la 11.00 pe benzină și gaz natural. Tipul mi-a spus că o defecțiune a scânteii face ca accelerația electronică să se blocheze la modelul de 1.3 16V. Ei bine, sper că comentariul meu este de ajutor și că nu te vor mai păcăli. Cu cele mai bune gânduri, Heldo.