Căutare MDM

Buletin

Probleme cu transmisia automată a modelului Misutsbihi MF

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9267 prin manual-mecanic
Acum câteva zile, mi-a intrat apă în transmisie prin senzorul de presiune. Am golit uleiul amestecat cu apă și l-am înlocuit cu ulei nou. În timp ce conduceam pe autostradă, s-a scurs ulei din tubul jojei de ulei, iar joja s-a desprins și ea. Poate cineva să-mi spună ce ar fi putut cauza această problemă?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9306 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: probleme cu transmisia automată Mitsubishi MF
Salut, s-ar fi putut întâmpla ca, dacă a intrat apă, să se amestece cu uleiul, emulsionându-l și făcându-l gros, ca caramelul. Dacă s-a întâmplat asta, atunci această emulsie înfundă galeriile de control hidraulic, care sunt mici pasaje de presiune a uleiului din interiorul transmisiei. Joja are scurgeri deoarece presiunea acumulată trebuie să scape undeva și caută cea mai ușoară ieșire, care este joja. Ceea ce ar trebui să faci este o spălare sau o curățare cu presiune cu o unealtă specială sau să demontezi transmisia și să o cureți complet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9308 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Re: probleme cu transmisia automată Mitsubishi MF
Mulțumesc pentru sfat. La trei zile după incident, am coborât capacul baiei de ulei și am golit tot uleiul amestecat cu apă, care era de culoare rozalie. Am schimbat filtrul și, de atunci, mașina s-a îmbunătățit enorm. Problema cu scurgerea de ulei din jojă se datora faptului că se adăugase prea mult ulei și, bineînțeles, se scurgea când se încălzea. Mulțumesc.