Căutare MDM

Buletin

Probleme cu transmisia automată a modelului Misutsbihi MF

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9267 prin manual-mecanic
Acum câteva zile, a intrat apă în cutia de viteze prin senzorul de presiune. Apoi am golit uleiul cu apă și am pus ulei nou. Când conduceam pe autostradă, uleiul s-a scurs prin jojă și joja a scurs în același timp. Poate cineva să-mi spună ce ar putea cauza această problemă?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9306 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu transmisia automată Misutsbihi MF
Bună ziua, ce s-ar fi putut întâmpla este că dacă apa a intrat și s-a amestecat și a lucrat cu uleiul, s-a emulsionat și a devenit calcaroasă sau cum se spune aici devine ca arequipa, dacă s-a întâmplat asta atunci această emulsie acoperă galeriile de control hidraulic care sunt mici comunicări de presiune a uleiului în interiorul cutiei, chestia cu joja este că presiunea care s-a acumulat trebuie să iasă undeva și căutați cea mai ușoară parte care este joja, ceea ce ar trebui să faceți este o spălare sau o curățare cu presiune cu o unealtă specială sau demontați cutia și curățați-o complet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9308 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu transmisia automată Misutsbihi MF
Mulțumesc pentru sfat. La trei zile după accident, am coborât capacul carterului și am turnat tot uleiul amestecat cu apă, care era de culoare rozalie. Am schimbat filtrul. De atunci, mașina s-a îmbunătățit dramatic. Problema cu scurgerea de ulei din jojă se datora faptului că am adăugat prea mult ulei și, bineînțeles, îl varsă când se încălzește. Mulțumesc.