Căutare MDM

Buletin

ESP-ul la Vitara mea din 2006 nu se activează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9243 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor cu această problemă și martorul luminos al airbagului este aprins. Îmi spune că este senzorul centurii de siguranță a șoferului. Ce fac pentru a-l dezactiva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9250 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ESP-ul de la Vitara mea din 2006 nu se activează.
UITE, NU SE ACTIVĂ DIN MULTE MOTIVE. E GREU DE ȘTIUT FĂRĂ INFORMAȚII. SCANERELE SUNT BUNE DE AJUTOR, DAR NU AU TOATE RĂSPUNSURILE, ADICĂ, AR FI BINE SĂ VERIFICI CU ĂLA CA SĂ VEI CU CE CODURI ARATĂ. ÎNCEPE DE ACOLO. ACUM, CHESTIA CU AIRBAGUL POȚI DOAR SĂ O GLISEZI CU SCANERUL ȘI AR FI BINE DE ȘTIUT DE CUM ȘTII CĂ ESTE SENZORUL CENTURII DE SIGURANȚĂ. SALUTĂRI. :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9255 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ESP-ul de la Vitara mea din 2006 nu se activează.
E adevărat că airbag-ul se poate șterge doar cu scanerul, și în general sunt defecte de scurtcircuit și chestii de genul ăsta, eu de obicei le elimin cu scanerul și nu mai apar, dar dacă vrei, demontează centura de siguranță de la bază și verifică dacă senzorul de fixare funcționează, după tine asta e problema, deși eu nu cred.