Căutare MDM

Buletin

Martor luminos SERVICE pe Renault 21 TXE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9208 prin manual-mecanic
Martor SERVICE pe Renault 21 TXE Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor...
Am o problemă cu injecția motorului meu R21 TXE...
Martorul SERVICE de pe bord clipește, împreună cu semnalul electric...

Poate cineva să-mi spună de ce ar putea fi vorba???
Are legătură cu injecția??? Sau ar putea fi din cauza altceva???

Nu rămâne fixă, doar clipește din când în când....

Anticipat... VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT..

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9226 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor SERVICE pe Renault 21 TXE
Să vedem, aici, în Chile, martorul luminos de service se referă la martorul care indică un schimb de ulei sau o schimbare a curelei de distribuție etc. Martorul luminos de verificare a motorului este martorul de avertizare al sistemului electronic de injecție. În funcție de care dintre ele vă referiți, dacă are o imagine a unui motor sau spune „verificați”, este martorul de injecție; dacă nu, este celălalt motiv. Dacă se aprinde singur, este dintr-un motiv, o problemă curentă, deși în unele cazuri extraordinare se aprinde din cauza unei probleme la masă. Acum, este important să îl verificați, deoarece indică o problemă, iar computerul este în stare de urgență. Dacă nu observați o modificare a performanței, nu așteptați și încercați să îl scanați. Este cea mai bună modalitate de a afla și, pe termen lung, cea mai economică, deoarece nu schimbați lucrurile la întâmplare. Cineva vă va spune că este vorba de un debitmetru sau de un alt TPMS și așa mai departe. Acum, mașina dvs. are o problemă reală sau este doar martorul luminos?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10777 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor SERVICE pe Renault 21 TXE
Mersi, prietene, cred că totul e din cauza unui contact prost la senzorul de admisie a aerului de injecție, l-am verificat și nu s-a mai aprins....
MULȚUMESC FOARTE MULT.