Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Honda CRV 2009

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9183 prin manual-mecanic
Schemă electrică Honda CRV 2009 Publicată de manual-mecanica
Trebuie să instalez cablajul electric pentru o remorcă pe un Honda CRV din 2009. Trebuie să iau vreo precauție specială sau este o instalare standard? Un coleg mi-a spus că a făcut una pe un Mini Cooper și a avut probleme cu computerul. Se pare că instalarea nu acceptă nicio componentă aftermarket. Aș aprecia foarte mult dacă cineva m-ar putea ajuta cu asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9186 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diagrama de cablare Honda CRV 2009
Depinde de instalare, dar dacă faci punți și instalații paralele nu cred că vei avea probleme. Care este cel pe care vrei să-l instalezi mai exact?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni - Acum 16 ani și 2 luni #9187 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Diagrama de cablare Honda CRV 2009
Bună ziua, Kikemec. Trebuie să instalez o priză paralelă în spatele camionetei, astfel încât remorca să aibă lumini de stop, de viraj și de poziție. Treaba în sine este ușoară, dar m-au cam speriat noile instalații electrice care se fac acum și care nu acceptă accesorii din fabrică. Nici eu nu știu dacă este chiar așa. După cum știi foarte bine, este foarte dificil să accesezi informații de la reprezentanțe sau de la fabrică. Îți mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima editare: acum 16 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9192 prin manual-mecanic
Uite, ar putea exista un fel de problemă dacă vehiculul tău are un BSI, care este o cutie responsabilă de controlul întregului circuit electric, lumini și lucruri de genul acesta. Acum, dacă nu faci nicio greșeală la instalare, nu există nicio problemă. Ai mai multe moduri diferite de a realiza această instalare. Poți începe de la lumini sau de la cutia de control. Încearcă să nu treci prin cutia de control. Folosește relee și siguranțe separate pentru a evita deteriorarea.