Căutare MDM

Buletin

Unitate de control pentru Daewoo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9274 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ECU pentru Daewoo
Am reparat deja ECU-ul. Am cumpărat unul de la un cimitir de mașini și l-au reprogramat la service auto fără probleme. Mașina tot se defectează și când folosesc instrumentul de diagnosticare, îmi spune că senzorul DSNEF se defectează, dar service-ul nu poate spune care senzor este. Mă întreb dacă îmi puteți spune ceva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9296 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ECU pentru Daewoo
Bună ziua, așa cum am menționat, am trimis unitatea de control la reparat la Electro.Chips în Alicante. Se presupune că au reparat-o deja. Reparația m-a costat 290 de euro + costurile de transport, dar încă nu a ajuns. Când ajunge, o voi instala pentru a verifica dacă funcționează corect și vă voi anunța. În ceea ce privește cea pe care ați cumpărat-o de la fier vechi, spuneți că a fost programată într-un atelier. Cum se face asta? Și în legătură cu defecțiunea, ați putea să-mi dați codul de eroare ca să pot afla care este?
Vom ține legătura. Cu cele mai bune urări din Tenerife.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.