Căutare MDM

Buletin

problemă cu Saveiro-ul meu de 2,6 km

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9170 prin manual-mecanic
problemă cu Saveiro-ul meu la 2,6 km Publicat de manual-mecanica
Dragi toți, aș vrea să mă ajutați cu Saveiro-ul meu, de ceva vreme am reparat chiulasa de când s-a supraîncălzit, când l-am scos de la mecanic părea să fie bine, dar după 3000 km pe care i-am făcut a început să scuipe ulei, nu știu dacă e din cauza capacului arborelui cu came, deoarece l-am strâns complet sau dacă e din cauza capacului, ceea ce mă face să mă satur, deoarece îmi petrec timpul curățând uleiul care se depune în zona rampei de injecție, sper că mă puteți ajuta, vă mulțumesc foarte mult
golo

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9173 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: problemă cu Saveiro-ul meu 2,6 km
Din ce spui, e doar capacul. Va trebui să-l scoți, să-l cureți, să înlocuiești garnitura pe care o ai cu una nouă. Nu e scump. Aplică silicon la temperatură și strânge ușor. Nu strânge prea tare, altfel vei sparge garnitura. Mă refer la capacul care acoperă arborele cu came, nu chiulasa. Nu cred că e capacul de ulei, din moment ce nu ar arăta defectul acum, dar întotdeauna.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.