Căutare MDM

Buletin

Opinie despre problema Opel Vectra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9133 prin manual-mecanic
Opinie despre problema Opel Vectra Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor.
Am un Opel Vectra 1.6 cu motor X16XEL. Am reparat chiulasa și am înlocuit garnitura. Reparația a decurs foarte bine, însă, după un timp, s-a aprins martorul VERIFICARE MOTOR și a început să rateze slab. Bănuiesc că e vorba de senzorul de temperatură, unul dintre cei doi, sau de supapa EGR, fără a exclude MAF-ul. Adevărul este că nu vreau să cheltuiesc banii pe o scanare.
De asemenea, la demontarea chiulasei, deasupra galeriei de admisie există un bloc terminal negru în interiorul căruia intră diferitele cabluri și conectori. Există unul albastru deschis cu 2 intrări pe care nu știu unde se pune.
Dacă m-ați putea îndruma cu privire la cele de mai sus, v-aș fi foarte recunoscător.
De asemenea, dacă cineva are un manual de detalii pentru acest motor X16XEL de la Opel Vectra 97-98? Manualul pentru Chevrolet Vectra 98-99 funcționează și el.
Salutări din Chile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9150 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opinie despre problema Opel Vectra
Cum se scurge? Ce problemă provoacă? Nu are smucituri, rezistă la explozii? Dacă nu ai deconectat acel conector albastru deschis cu 2 intrări, cel mai probabil nu se mai prinde. Verifică dacă e murdar, ca și cum nu ar fi fost conectat niciodată, sau dacă e curat. Există mulți conectori care nu se potrivesc în mașinile de dimensiuni mari.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9151 prin manual-mecanic
Stron, din ce parte a Chile ești?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9161 prin manual-mecanic
:) Ca răspuns la ceea ce eu numesc rateuri de aprindere:
Defecțiunea începe când motorul atinge 90°C. Simptomele includ: Se zdruncină și pierde putere, dând impresia unui motor vechi. Martorul galben de verificare a motorului (indicatorul electronic de conectare a motorului) se aprinde imediat. Dacă deconectez conectorul senzorului de temperatură, martorul de verificare a motorului se stinge, dar defecțiunea persistă.
Cât despre zona din Chile din care provin, vă spun că sunt din Santiago, dar locuiesc și lucrez în Coquimbo și La Serena.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9165 prin manual-mecanic
ok puternic, exact cum îmi spui, deconectarea senzorului de temperatură nu are nicio legătură, smuciturile ar putea fi o problemă cu MAF, TPS, senzorul de rotație al arborelui cotit etc., care apare la 90 de grade, mă intrigă, dacă vrei te pot ajuta imediat ce am timp, din fericire pentru tine sunt din Coquimbo și am un scaner, dacă vrei sună-mă și îl vom verifica, nu te va costa, îți voi spune doar ce spune scanarea și vei vedea cum și când să o repari, deoarece din ce spui tu o repari singur, ei bine dacă vrei sună, 8-7498982 numele meu este Cristian, ce ți s-a întâmplat la un vehicul de marca aceea nu mi s-a întâmplat niciodată la un Suzuki. s-a oprit, am scos termostatul și totul a fost bine pentru că nu știu, dar nu s-a mai defectat.