Căutare MDM

Buletin

Ssangyong Istana

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9132 prin manual-mecanic
Ssangyong Istana Publicat de manual-mecanica
Vitezometrul de la un Ssanyong Istana Elite a luat-o razna, iar la viteze mici, acul merge prea departe și atinge marcajul zero. Are cineva idee ce ar putea fi și cum se poate repara? L-am testat deja pe bord și funcționează bine pe o altă mașină.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9149 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ssangyong Istana
Dacă Ssan-ul tău are un cablu, verifică dacă nu este răsucit sau slăbit de la ancoră la cutie. Dacă este electric, verifică dacă conectorii sunt curați și dacă corpul vitezometrului este lipsit de resturi. Spune-mi ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9159 prin manual-mecanic
Nu e o idee bună; e o problemă electrică.
Conectorii sunt curați și bordul e în stare bună pentru că l-am testat pe un alt Ssang și funcționează bine.
Ar putea fi conectorul cutiei care nu era bine poziționat? Știi ce tip de priză are nevoie ca să funcționeze?
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9163 prin manual-mecanic
Cel mai probabil defect este chiar conectorul de pe bord. Problema este că nu cunosc acel bord. Dacă l-aș avea în mână, te-aș putea ajuta și verifica, dar tot ce pot să-ți spun este că problema este chiar conectorul de pe bord.