Căutare MDM

Buletin

Peugeot 206 cmc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9128 prin manual-mecanic
Peugeot 206 cc Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Sper că cineva mă poate ajuta. Am un Peugeot 206 cmc care îmi face multe probleme cu plafonul decapotabil și cu plafonul decapotabil. Aș vrea să încerc să-l repar singur, dar am nevoie de un manual de service ca să văd toate componentele plafonului decapotabil. Am înlocuit niște senzori despre care mi-a spus un mecanic și funcționează mai rău decât înainte. Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați permis să cer ajutor. Sper că cineva îmi va răspunde.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9130 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 206 cc
Schauer, ce problemă ai cu acoperișul? Îți este mai ușor să ne spui care este problema? Manualul este foarte limitat și este greu de găsit?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9144 prin manual-mecanic
Bună! Mai exact, acoperișul nu se deschidea complet, ci doar pe jumătate. Un mecanic Peugeot m-a sfătuit să schimb unul dintre senzori, mai exact 8484N3. L-am schimbat pe acesta, dar acoperișul s-a deschis fără să se închidă. Atingând ceilalți senzori de acolo, am reușit să-l închid. Dar acum emite un bip ca și cum se deschidea sau se închidea. Acum mi-e teamă să încerc să-l deschid din nou pentru că nu sunt sigur că îl pot închide. Ar putea fi o defecțiune la unitatea de control? Pentru că după schimbarea senzorului, acoperișul a rămas la fel ca înainte să-l schimb. Vă mulțumesc că m-ați ascultat și mi-ați răspuns atât de repede!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9155 prin manual-mecanic
Uite, am avut o problemă similară, dar acoperișul era închis și nu s-a mai închis niciodată. Nu am schimbat nimic, doar l-am ridicat manual cu o unealtă care e în portbagaj. După aceea, s-a reparat și nu s-a mai stricat niciodată. Ai oprit vreodată mașina cu capota pe jumătate coborâtă? Calculatorul nu are nicio legătură cu asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9156 prin manual-mecanic
Am uitat odată când căutam pe Google manualul de utilizare, dar l-am pierdut. Caută-l și o să fac și eu. Îți spune cum să-l repari. Caută-l. Sper că te ajută. Nu-mi amintesc prea bine; a fost mult timp când l-am reparat.