Căutare MDM

Buletin

Defecțiunea injecției motorului Peugeot Patner HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9106 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am un motor Peugeot Patogonica HDI. Turațiile motorului sunt limitate peste 2500 rpm și se aprinde martorul injecției de combustibil. Dacă îl resetezi, revine la normal până când accelerezi puternic și revine în modul de urgență. Am conectat scanerul și îmi spune că supapa regulatoare a presiunii combustibilului este defectă permanent. Întrebarea mea este: se poate schimba? Se poate testa afară, curăța, demonta etc.? Dacă cineva știe cum funcționează, aș aprecia dacă mi-ați putea spune. Îmbrățișări, Julio.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9119 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiune la injecția motorului Peugeot Patner HDI
Prietene, supapa pe care o menționezi este în interiorul pompei de combustibil. Trebuie să scoți și să demontezi pompa pentru a o scoate. Cel mai bine este să o faci. Această defecțiune este frecventă la Peugeot HDI-urile. Dar dacă nu ai cunoștințele necesare, nici nu o demonta singur. Trebuie să deșurubezi cureaua, și asta e o treabă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.