Căutare MDM

Buletin

Regulator de aer condiționat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9095 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Regulator de aer condiționat
Salut Kikemec,

am testat ruleta la o altă mașină de familie similară și funcționează la toate vitezele. Ceea ce nu știu este cum să verific tensiunile. Îmi spune că e scurtcircuit ca să văd dacă dioda funcționează corect. Am verificat cu un multimetru și pare să fie în regulă. Aș vrea să știu dacă o pot pune la loc cu puțină lipire.

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9103 prin manual-mecanic
Uită-te la diodă când este deteriorată blochează primele trei viteze și a patra este directă ar trebui să funcționeze chiar și fără a pune (conecta) rezistența, dacă ai un tester de curent sau vârf de testare cum îi spui tu, deconectează rezistența, pune controlul vitezei pe unul și în conectorul rezistenței într-un terminal va ajunge pozitiv (+), apoi pui controlul pe doi și ar trebui să ajungă pozitiv (+) în alt terminal, la fel și în control trei și a patra cum am spus este direct dacă ajunge totul, schimbă rezistența pentru că, după cum am înțeles înainte, ai pus dioda direct dacă nu a funcționat este pentru că un filament din interiorul rezistenței este rupt mult succes salutări :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9120 prin manual-mecanic
Salut Gaudencio05,

Ieri după-amiază am petrecut toată după-amiaza verificând defecțiunea și tensiunile la toate, și primesc tensiune peste tot. Deja mă plictisesc și nu știu ce să fac. Filamentele rezistorului sunt în unele locuri care sunt vizibile. Am verificat tensiunea și lipsea și ea. Deci, dacă aveți alte idei, vă rog să-mi spuneți, deoarece sunt foarte pierdut și nu știu ce să fac. Văd că până la urmă va trebui să o duc la service.

Mulțumesc anticipat.