Căutare MDM

Buletin

Regulator de aer condiționat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9081 prin manual-mecanic
Regulator de aer condiționat Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, acesta este primul meu mesaj. Sunt înregistrat de mult timp și, din fericire, nu a trebuit niciodată să vă cer ajutorul, deoarece am reușit să rezolv probleme datorită bogăției de informații pe care le aveți pe site-ul dvs. web. În primul rând, felicitări pentru acest site web. Acum, iată:

Problema mea este următoarea: Am căutat pe forum și am văzut că și unei alte persoane i s-a întâmplat același lucru. Am un Scenic 1.9 TDI și regulatorul de aer condiționat funcționează doar în poziția a 4-a. Din câte am citit, este o diodă din rezistența de control al vitezei care se află în fluxul de aer.

Ei bine, aceasta este problema mea. Am făcut ce s-a menționat în mesajul trimis unui alt utilizator despre bypass-ul diodei și tot nu funcționează. Știe cineva ce altceva ar putea fi?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9082 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Regulator de aer condiționat
Salut, ține minte că ar putea fi și rezistența care s-a întrerupt și poți testa dioda.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9083 prin manual-mecanic
De asemenea, verifică dacă tensiunile ajung corect la tine în rezistență.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9085 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru scurtcircuit, dar am scos dioda și acum este conectată cu un cablu în același loc unde era plasată dioda.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9090 prin manual-mecanic
Nu uita să verifici roata în sine ca să vezi ce se întâmplă, când se strică funcționează doar a patra.