Căutare MDM

Buletin

Schimbarea oglinzii retrovizoare la un Berlingo din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9052 prin manual-mecanic
Trebuie să schimb oglinda retrovizoare dreapta la Berlingo-ul meu din 2001. Există un ghid care explică cum se face, deoarece nu vreau să deteriorez panoul ușii când îl demontez. Mulțumesc mult, Axel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9062 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea oglinzii retrovizoare la un Berlingo din 2001
Nu l-am schimbat niciodată, dar cred că șuruburile de ancorare sunt sub un capac de plastic, care e doar încorporat, îl scoți și scoți șuruburile dacă e la fel ca expresul, dar trebuie doar să te uiți, nu există manuale pentru asta, dacă vrei, încarcă o fotografie și îți spunem.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9086 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea oglinzii retrovizoare la un Berlingo din 2001
Mulțumesc, am deja îndepărtat capacul de plastic. Problema este că oglinda are motor, iar cablul se conectează în interiorul ușii. Nu știu cum să scot panoul ușii fără să-l stric, ca să pot conecta cablul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9091 prin manual-mecanic
Pentru a îndepărta acest lucru, trebuie să îndepărtați tot ce este prins orizontal cu șuruburi. Dacă nu aveți un mecanism de ridicare a geamului, va trebui să scoateți mânerul care ridică geamul. Acesta are o încuietoare în formă de U care iese cu o șurubelniță cu lamă plată prin spațiul dintre mâner și ușă. Apoi trageți de el în sus și scoateți-l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9148 prin manual-mecanic
Mulțumesc încă o dată. Am un geam electric, deci nu e o problemă. Am deblocat deja toate șuruburile (albe) din jurul ușii. Panoul se sprijină acum doar pe ușă, în spatele mânerului interior pentru deschiderea ușii. Aveți vreo idee despre cum pot debloca mânerul fără să stric nimic?