Căutare MDM

Buletin

ventilator electric

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9024 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ventilator electric
Mai întâi, verifică dacă motorul ventilatorului se rotește corect, apoi conectează-l la baterie așa cum ai testat. Totuși, pune siguranța de 30 de amperi în borna pozitivă. Lucrează-o câteva minute. Dacă siguranța se încălzește prea tare, motorul este defect și va trebui să îl înlocuiești. Încearcă să folosești cabluri cu o grosime similară cu cea originală a mașinii în test. Mult succes și salutări din Cancun.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9026 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ventilator electric
Prietenii forumului, vă mulțumesc pentru atenție și colaborare. În cele din urmă a funcționat bine. Ce s-a întâmplat a fost că capacul unde intră lama nu era fixat corect, dar abia se simțea. Am mutat lama și am văzut o vibrație foarte mică de la capac. Ei bine, ce am făcut a fost să sigilez electrodul, deoarece are niște urechi foarte subțiri care ajustează capacul și când l-am demontat era cam deteriorat, unul nu s-a blocat corect și asta a fost tot. Partea proastă este că nu voi mai putea să-l repar din nou, deoarece am pus un punct de lipire pe capace, astfel încât să nu se miște nici măcar un milimetru. Sper că comentariul meu ajută pe cineva, dar dintr-un motiv prostesc am ars siguranța. Vă mulțumesc pentru colaborare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.