Căutare MDM

Buletin

viteza motorului diesel Clio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8989 prin manual-mecanic
viteza motorului clio diesel Publicat de manual-mecanica
Tocmai mi-am cumpărat un Clio diesel. Care este viteza maximă a acestei mașini? O altă întrebare: Vitezometrul se oprește când mașina atinge temperatura normală de funcționare. Mă poate ajuta cineva cu asta? Mulțumesc anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8998 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: viteza motorului Clio diesel
Cum te deconectezi? Nu arată viteza?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9003 prin manual-mecanic
Vitezometrul funcționează până când mașina atinge temperatura normală de funcționare, moment în care acul cade literalmente, ceea ce este extrem de rar...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9014 prin manual-mecanic
Această problemă este pur electrică. Trebuie să existe o împământare defectă sau o împământare falsă atunci când cablul se dilată. Verificați dacă nu atinge niciun cablu sau nicio piesă care se încălzește. Dacă nu o rezolvați, trimiteți cablul la electrician.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9021 prin manual-mecanic
Da, cred și eu că e electric, poate legat de senzorul vitezometrului. Ciudat e temperatura. Mi s-a spus că temperaturile scăzute interferează uneori cu senzorii electronici, deci poate asta e tot. Azi, când a fost puțin mai cald, vitezometrul a funcționat. În fine, va trebui să apelez la un electrician bun. Mulțumesc mult oricum.