Căutare MDM

Buletin

COMUTATOR DE LUMINI PEUGEOT 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #897 prin manual-mecanic
COMUTATOR DE FOC PEUGEOT 206 Publicat de manual-mecanica
TREBUIE SĂ ÎNLOCUIESC COMUTATORUL DE LUMINI LA UN PEUGEOT 206 1.4 CU 3 UȘI.
NU SUNT SIGUR DACĂ TREBUIE SĂ DEMONTEZ VOLANUL ÎNTREG SAU DACĂ SE POATE FACE FĂRĂ SĂ-L DEMONTEZ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1007 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: COMUTATOR DE FOC PEUGEOT 206
Aș dori să vă reamintesc că la această mașină nu a fost necesar să demontați volanul, ci doar să scoateți carcasele, care sunt înfășurate, iar comutatorul iese tip casetă. Va avea câteva șuruburi Torx și mufa de conectare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1008 prin manual-mecanic
Nu am mai lucrat în atelier de ceva vreme, verifică răspunsul anterior pe care ți l-am dat, în caz că greșesc, se poate vedea cu ochiul liber, odată ce scoți carcasele. :P

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1095 prin manual-mecanic
Într-adevăr, BJ are dreptate. Nu este necesar să scoți volanul, dar va necesita ceva efort, deoarece spațiul este conceput pentru a scoate volanul și suportul care ține cele două manete, cea de lumini și cea de ștergătoare.

Cu toate acestea, poți alege să nu scoți volanul, chiar dacă necesită puțin efort, altfel volanul nu va mai fi niciodată drept.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5445 prin manual-mecanic
Modelul meu este un 1.6, 110 CP, 1999-, și vine într-o unitate compactă cu comutatoare. Cred că am auzit de la unii că trebuie să scot volanul pentru a face asta.

Am îndoieli serioase. Cu respect.