Căutare MDM

Buletin

Aer condiționat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8930 prin manual-mecanic
Aer condiționat Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să știu dacă trebuie coborât bordul pentru a înlocui evaporatorul de aer condiționat la un Nissan Primera din 2000. Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea oferi aceste informații.

Salutări din Panama City,

Victoria.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8948 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re:Aer condiționat
Salut prietene, poți încerca să-l demontezi fără să scoți bordul, dar e foarte laborios și ai putea deteriora vreun element. Cel mai simplu mod este să scoți bordul și e mult mai sigur. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8979 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Re: Aer condiționat
Prietene, trebuie să scoți placa, piesa nu va ieși și e mai ușor să o blochezi la final, îți va lua mai puțin timp.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8987 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Aer condiționat
Mulțumesc, prieteni. Am găsit pe cineva care putea scoate evaporatorul fără a dezasambla panoul și a durat doar 30 de minute. Am cumpărat deja componentele aparatului de aer condiționat și este gata de instalare.

Mulțumesc încă o dată pentru contribuție,

Vic.