Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu blocarea contactului Mercedes 190

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8918 prin manual-mecanic
Ajutor cu contactul la Mercedes 190. Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de cineva care să-mi spună procedura de schimbare a cilindrului cheii de contact la un Mercedes 190, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9000 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu comutatorul de aprindere Mercedes 190
Bună ziua, îmi imaginez o caroserie Mercedes-Benz W-201, pe care o puteți face în felul următor. Dacă nu ați achiziționat încă cilindrul, îl puteți achiziționa de la reprezentanța cea mai apropiată de casa dvs. în două moduri: unul care vine pentru montare, dar aveți cheia diferită de restul încuietorilor, sau îl puteți comanda prin numărul de șasiu de unde vă este furnizat odată cu cheia din fabrică.
Odată ce îl aveți, există o unealtă specială sau două burghie fine, două chei Allen etc. care, punând contactul în poziția (ON), îl introduc în niște fante care se văd și îl scot și este gata de asamblat, procedeu invers.
Sper că raportul vă va ajuta, dacă aveți nevoie de ceva, nu ezitați să-mi scrieți, vă avertizez și că uneori a trebuit să scot baza pentru a o face afară, deoarece este foarte blocată.
Salutări din Tenerife.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9006 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu comutatorul de aprindere Mercedes 190
Salut, apreciez ajutorul, dar nu sunt sigur că interpretez corect.
Încă am cilindrul încuietorii montat în mașină. Înțeleg ce spui, dar îmi imaginez că acest lucru se aplică odată ce cilindrul încuietorii a fost scos din vehicul, nu?
Ceea ce te-aș ruga este, te rog, să-mi spui dacă trebuie să scot cilindrul încuietorii din vehicul prin capacul inferior sau dacă trebuie să scot volanul și ce pași trebuie să fac, pentru că sunt complet pierdut.
Îți mulțumesc anticipat pentru răspunsul la postare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9007 prin manual-mecanic
Salut, apreciez ajutorul, dar nu sunt sigur că interpretez corect.
Încă am cilindrul încuietorii montat în mașină. Înțeleg ce spui, dar îmi imaginez că acest lucru se aplică odată ce cilindrul încuietorii a fost scos din vehicul, nu?
Ceea ce te-aș ruga este, te rog, să-mi spui dacă trebuie să scot cilindrul încuietorii din vehicul prin capacul inferior sau dacă trebuie să scot volanul și ce pași trebuie să fac, pentru că sunt complet pierdut.
Îți mulțumesc anticipat pentru răspunsul la postare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9079 prin manual-mecanic
Salut, nu trebuie să demontezi nimic, doar pui cilindrul la loc cu cele două găuri pe care le are, înainte de a scoate capacul, e foarte ușor. Dacă nu, descarcă manualul de aici și la pagina 192, vei vedea cât de ușor e. O imagine face cât o mie de cuvinte. Dacă rezolvi, anunță-mă. Din curiozitate,
sper că raportul îți este util. Salutări din Tenerife.