Căutare MDM

Buletin

Salut, ajutor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8892 prin manual-mecanic
Salut ajutor Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu unde se montează furtunul de admisie a aerului la Renault 19 diesel model 96, deoarece în manualul de piese nu este indicat unde iese din filtru și unde. Mulțumesc foarte mult. Sper un răspuns prompt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8909 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Bună ziua, ajutor.
Furtunul de admisie a aerului merge de la filtrul de aer la admisia galeriei de admisie, ca toate furtunurile, prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8925 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re:Salut Ajutor
ok și unde se pune celălalt furtun al filtrului de aer? Dacă îl am instalat, să vă spun. Zilele trecute în Buenos Aires a plouat, am ieșit cu mașina și, wow, a intrat toată apa, chiar și vazele cu flori. Hehe. Păi, m-am uitat și este un furtun de la filtrul de aer. Cred că ar fi intrarea aerului la filtru. Îl aveam slăbit și nu știu unde se duce. M-am uitat în manual și datorită tuturor am reușit să-l descarc,
dar arată că este un furtun care merge nu știu unde și este intrarea aerului la filtru. Vă mulțumesc foarte mult tuturor.
:nesigur:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8977 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect Re: Re: Salut, ajutor
Prietene, te rog postează o fotografie ca să te putem ajuta, o singură imagine ne-ar ajuta.