Căutare MDM

Buletin

Ajutor!! Mi se strică frânele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9207 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor!! Mi se defectează frânele.
Salut Palben, când schimbi curelele și recorezi capotele, spune-le să folosească curele moi, gen Raybestos sau similare. Frânează mult mai bine și nu deteriorează suprafața capotelor. Deși rezistă puțin mai puțin, merită pentru că nu scârțâie. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9225 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor!! Mi se defectează frânele.
Adevărul este că orice sintetizator vorbitor îți va servi, depinde mult de materiale pentru ca acest lucru să nu se întâmple, în realitate frânele nu sunt o mare problemă la asamblare și dezasamblare, în orice caz dacă reduci tare zgomotul va dispărea și, după cum se pare, dispare, nu mai există cele vechi care erau compuse din azbest, deoarece, materialul fiind toxic, îl vor elimina atât din frâne, cât și din ambreiaje, dacă tot găsești așa ceva, pune-le și va fi un leac miraculos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9234 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, Jal, pentru pont:cheer: . Și eu te îmbrățișez.
Mult noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9235 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult și ție, Karma:cheer: . Îmbrățișări.