Căutare MDM

Buletin

Ajutor!! Mi se strică frânele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8859 prin manual-mecanic
Ajutor!! Frânele mele nu funcționează. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Am o întrebare și aș fi extrem de recunoscător dacă cineva m-ar putea ajuta. Iată care e treaba: acum câteva luni (cam pe la 7)8) am reparat frânele spate la Renault 11-ul meu:cheer: și până acum totul a fost bine. Dar au început să facă zgomot din nou (am refăcut tamburii și am instalat garnituri de frână noi). Întrebarea mea este ce am greșit?:uscat:
Mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8872 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ajutor!! Mi se cedează frânele.
Verifică dacă marginile căptușelilor se cristalizează des. Sper că nu folosești Mamusa; aliajul de materiale din aceste căptușeli are un conținut ridicat de metale. Anunță-mă dacă găsești ceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8878 prin manual-mecanic
Hei, prietene, cum spune colegul nostru, verifică benzile. Dacă materialul e dur sau are mult cupru sau aluminiu, vor scârțâi și se vor cristaliza. Mult succes și o Zi a Prieteniei fericită!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8889 prin manual-mecanic
:laugh out loud: Mulțumesc mult ! Mulțumesc pentru ajutor... Vă voi spune ce s-a întâmplat imediat ce le demontez (le voi demonta mai atent).:woohoo: Mulțumesc, băieți...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #9206 prin manual-mecanic
Salut tuturor, dragi pasionați (hobby-ul meu), știu că pentru majoritatea dintre voi este o profesie. Am vrut să vă mulțumesc pentru răspunsurile voastre despre frâne. Nu am putut răspunde mai devreme din motive personale, dar am vrut să vă anunț că le-am demontat și da... s-au „cristalizat” și au lăsat o urmă pe tambur. Le-am șlefuit pe amândouă cât am putut... și au încetat să mai facă zgomot, dar din câte văd, nu vor rezista mult (din cauza fâșiilor pe care le-a lăsat banda pe tambur, le va uza grav). Ce fel de bandă, sau mai degrabă, ce ar trebui să cer? Se pare că era Mamusa , așa cum bănuia Jal. Are un nume anume?

Îmi reiterez mulțumirile lui Jal și Carlos .