Căutare MDM

Buletin

Ajutor!! Mi se strică frânele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8859 prin manual-mecanic
Ajutor!! Frânele mele nu funcționează. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Am o întrebare. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi foarte recunoscător. Iată care e treaba: acum câteva luni (sau cam așa ceva, acum 7 luni)8) am reparat frânele spate la Renault-ul meu 11.:cheer: Până atunci totul a fost bine, dar acum încep să facă din nou zgomot (am rectificat tamburele de frână și le-am pus plăcuțe de frână noi). Întrebarea mea este, ce am greșit?:uscat:
Mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8872 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor!! Mi se defectează frânele.
Verifică dacă marginile căptușelilor se cristalizează des. Sper că nu folosești Mamusa. Aliajul de materiale din aceste căptușeli are un grad ridicat de metale. Spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8878 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:Ajutor!! Mi se cedează frânele.
Salut, prietene, așa cum spune colegul nostru, verifică benzile. Dacă materialul este dur sau are mult cupru sau aluminiu, acestea vor scârțâi și se vor cristaliza. Mult succes și o Zi a Prieteniei fericită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8889 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor!! Mi se defectează frânele.
:laugh out loud: Mulțumesc mult ! Mulțumesc pentru ajutor... imediat ce le demontez, vă voi spune ce s-a întâmplat (le voi demonta mai calm).:woohoo: Mulțumesc, băieți...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9206 prin manual-mecanic
Salut, dragi colegi pasionați (hobby-ul meu), știu că pentru majoritatea dintre voi este o meserie. Am vrut să vă mulțumesc că mi-ați răspuns la întrebarea despre frâne. Nu am putut răspunde până acum din motive personale, dar vă spun că le-am demontat și da... erau „cristalizate” și au lăsat o urmă pe capotă. Le-am șlefuit pe amândouă cât am putut de bine... și zgomotul s-a oprit, dar, după cum se vede, nu va rezista mult (având în vedere micile fâșii pe care le-a lăsat banda pe capotă, o să le uzeze rău). Ce fel de bandă ar trebui să cer, pentru că se pare că era mamusa , așa cum bănuia Jal. Are o denumire anume?

Îmi reiterez MULȚUMIRILE lui JAL și CARLOS .