Căutare MDM

Buletin

AIRBAG FIAT IDEA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8833 prin manual-mecanic
AIRBAG FIAT IDEA Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, întreb despre IDEA. Aș vrea să știu dacă cineva are un manual de airbag cu teste de senzori și semnificația codurilor de eroare.
IDEA este un model din 2005 cu motor de 1.8cc.
În primul rând, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8837 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: AIRBAG FIAT IDEA
Salut Cries, ce este în neregulă cu AirBeg-ul tău? Sistemul acestui element este complicat și oarecum periculos de manipulat. Când testezi senzorii acestei componente, riști să-i activezi accidental și este foarte scump să-i cumperi. E mai bine să ne spui ce problemă ai și vom încerca să te ajutăm. Cea mai bună modalitate de a verifica acest element este cu o diagnoză, dar poate te putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8838 prin manual-mecanic
BUNĂ KIKEMEC, ÎȚI SPUN CĂ AM SCANAT DEJA ȘI MI-A DAT MAI MULTE CODURI, PROBLEMA ESTE CĂ NU AM NICIO EXPLICAȚIE A CODURILOR PRIVIND CUM SE TESTEZĂ SENZORII NICI O SCHEMĂ ELECTRICĂ.
CODURILE SUNT:
1 ECU (FUGITIV)
26 MARTOR LUMINĂ DEFECTIUNE AIRBAG (PERMANENT)
3 CONEXIUNE ÎNTRE MARTORUL LUMINĂ DEFECTIUNE ȘI ECU (PERMANENT)
8 ÎNCĂRCARE EXPLOZIVĂ AIRBAG ȘOFER (PERMANENT)

ATENȚIE. CRISTIAN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8842 prin manual-mecanic
Uite când vorbește despre fugitiv, este un curent care se pierde undeva sau o activare permanentă a semnalului uneia dintre componente, cele care se referă la permanent sunt semnale care se găsesc mereu, poate este doar o problemă cu masa unității de control, cel mai bun lucru pe care îl poți face dacă vrei este să testezi masele conectorilor doar masele cu o lampă de testare, acum dacă ai putea să-mi dai codurile p0xxx pe care le indică, poate te-aș putea ajuta mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8843 prin manual-mecanic
Bună ziua, verifică mufele de sub scaune. Cablurile au tendința să se rupă și nu fac contact, sau mufa se udă sau se murdărește. Apoi spune-mi dacă ai făcut vreo lucrare la volan sau dacă volanul este original sau nu. De asemenea, verifică dacă bateria este în stare bună. Uneori, tensiunea scăzută a bateriei poate crea aceste coduri. Cu stimă, Alfredo.