Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor cu camioneta mea Nissan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8831 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor cu camioneta mea Nissan
Dacă îmi trimiteți manualele, v-aș fi recunoscător dacă mi le-ați trimite pe adresa mea de e-mail. Vă mulțumesc foarte mult anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8850 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor cu camioneta mea Nissan
Își amintește cineva senzorul de turație al motorului care induce bobina să genereze scânteia? Verifică dacă atunci când rămâi fără curent primești 12 volți în sistem.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8914 prin manual-mecanic
1 pas cum ți-a spus colegul meu, bobinele, 2 pași, sau trișezi memoria programabilă, în fiecare bec al vehiculului cu un jumper unul câte unul până găsești defectul în cheia pe care o are, în ușile pe care le are

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8915 prin manual-mecanic
În ce an, ce serie, model, dacă îl am eu sau dacă îl are cineva?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8916 prin manual-mecanic
Ce an, ce serie, model, dacă îl am eu sau dacă îl are cineva ți-l trimit, trebuie să oferi date, altfel nu-ți pot spune, nu sunt tehnician electronist, dacă ceea ce știu eu funcționează sau nu (cu ce vine un vehicul proiectat, de ce să-l modifici din moment ce costă multe sacrificii? Pa.