Căutare MDM

Buletin

FORD KA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8779 prin manual-mecanic
FORD KA Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, MĂ POT AJUTA CINEVA??? TREBUIE SĂ DEMONTEZ CAPACUL CARTERULUI LA UN FORD KA DIN 2007, DAR NU POT. URMEAZĂ SĂ-L DEMONTEZ PENTRU PRIMA DATĂ. AM DEMONTAT DEJA TOATE ȘURUBURILE CARE SUNT VIZIBILE, DAR NU SE DESCĂRTE. ÎMI POATE SPUNE CINEVA CUM SĂ-L DEMONTEZ????

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8780 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:FORD KA
Dacă ești sigur că ai scos toate șuruburile din carter, problema este că siliconul din fabrică este greu de îndepărtat. Poți face asta cu o șurubelniță plată, sprijinindu-l pe unul dintre colțuri. Se întărește puțin la scoatere. După ce ai scos carterul, fii atent la sita de ulei. În general, ar trebui să înclini carterul într-o parte, astfel încât să poată ieși fără a deteriora sita.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8782 prin manual-mecanic
Prietene, carterul nu se eliberează și nici nu se eliberează pentru că trebuie să scoți două șuruburi. Dacă modelul tău este K, cum ar fi cel pe care l-am reparat eu, cred că este anul 2000, problema este următoarea: are două șuruburi ascunse. Va trebui să scoți cutia de viteze și acolo sunt, merg orizontal spre interior.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8788 prin manual-mecanic
Același lucru mi s-a întâmplat și mie cu un Ford Courier din 2002. A trebuit să demontez cutia de viteze pentru a scoate capacul carterului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8790 prin manual-mecanic
Salut Blackboy, pentru ghinionul tău, Kikemec și Gaudencio05 au perfectă dreptate cu observațiile lor. Dar uite vestea bună: profită de ocazie să verifici/schimbi ambreiajul și garnitura arborelui cotit după ce ai demontat cutia de viteze. Cu stimă, JUEJA.