Căutare MDM

Buletin

Strângerea unei centuri kangoo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8786 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Strângerea centurii de direcție Kangoo
Mulțumesc pentru sfat. Trebuie să-l strâng la cel puțin 90 de grade? Ca să-l răsucesc, trebuie să o fac cu ambele mâini? Sau e suficientă una? Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8791 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Strângerea centurii de direcție Kangoo
Salut Juan, ia cureaua între degetul arătător și degetul mare de la o mână și încearcă să o răsucești. Ar trebui să fie puțin sub 90 de grade. O să-ți dai seama singur și nu vei avea nicio problemă. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8797 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații, o să fac ce mi-ai spus și apoi o să testez cu micul dispozitiv pe care l-am terminat deja, a ieșit destul de bine, dacă te interesează o să postez o poză și îți spun cum am făcut, e ușor, o bucată de fontă unghiulară și o bucată de tijă filetată, câteva piulițe. Dar ca bază o să iau ce mi-ai spus despre îndoirea curelei.
Marea mea întrebare acum pentru a începe schimbarea curelei de distribuție este cum se blochează roata dințată a pompei de injecție??? Are cineva idee cum pot face să o blochez? Am citit în manualul de service care apare pe această pagină despre Kangoo și am înțeles că trebuie să blochezi arborele cotit, presupun că arborele cu came dacă nu îl miști rămâne nemișcat, dar am înțeles că roata dințată a pompei de injecție patinează, cum fac să o blochez?
O îmbrățișare tuturor și vă mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8801 prin manual-mecanic
cu o mână folosind degetul mare și arătător, aproximativ 70 sau 75 de grade vor fi suficiente,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8802 prin manual-mecanic
Prietene, uite ca sfat îți spun că atunci când schimbi cureaua de distribuție fă-ți singur niște repere, marchează cu un corector lichid, nu știu cum se numesc în țara ta, ei bine ideea e următoarea, fă un reper pe fulie care să coincidă cu un dinte al curelei, marchează fulia și dintele, faci asta pe cele trei fulii, unul sau două repere pe curea, acum când cumperi una nouă treci doar reperele curelei vechi numărând dinții și gata, o întrebare de ce trebuie să blochezi fulia pompei ca să scoți fulia, sau doar ca să setezi distribuția.