Căutare MDM

Buletin

Honda Civic 1996 automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8760 prin manual-mecanic
Honda Civic 1996 Automată Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, vă spun că am un Honda Civic din 96 automat, cu carburator, și șurubul amortizorului se slăbește și fulia se rotește până iese complet, acum am rectificat vârful arborelui cotit și am scos demarorul pentru a bloca volanta, i-am dat 70 de livre de cuplu și a funcționat corect două luni, de acolo s-a slăbit din nou, ce credeți că ar putea fi? În momentul de față am rectificat fulia la un strung la diametrul corect în caz că avea joc axial, ce credeți că ar putea fi problema, ar putea fi gulerul pe partea greșită, adică cu muchia inversată? Vă rog să vă dați cu părerea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8762 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Honda Civic 1996 Automată
Ei bine, prietene, cred că din cauza naționalității noastre folosim mereu termeni diferiți. Cred că niște imagini ar fi de ajutor (dacă se poate, desigur), dar mi s-a întâmplat și mie în câteva ocazii și ceea ce fac este să curăț bine atât filetul șurubului, cât și filetul axului, pentru că s-ar putea să intre ulei în ele cumva. Apoi pun acel lichid albastru numit threadlokers, îl strâng și nu se mai slăbește.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8767 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Honda Civic 1996 Automată
Mulțumesc prietene, nu am vrut să pun lipici sau lichid dar cred că nu există altă opțiune, mulțumesc.