Căutare MDM

Buletin

Nu funcționează direcția la Fiat Stilo-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 săptămâni - Acum 16 ani și 4 săptămâni #8753 prin manual-mecanic
Bună ziua, volanul meu nu funcționează. Dintr-o dată s-a întărit ca piatra și apoi s-a descărcat bateria. Am crezut că e bateria, dar am schimbat-o și tot e la fel. De asemenea, după ce schimb bateria, pe panoul de control rămâne aprins un beculeț roșu cu o baterie. Ce înseamnă asta? Am nevoie de ajutor, vă rog.
Ultima editare: acum 16 ani și 4 săptămâni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 săptămâni #8758 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Direcția la Fiat Stilo-ul meu nu funcționează.
Uite, din ce spui, ai probleme cu cureaua alternatorului, de unde și martorul bateriei aprins. Dacă cureaua e aceeași cu cea de direcție, de aceea e rigidă, din moment ce pompa nu funcționează. Acum, dacă sunt curele separate, ceea ce nu cred. Problema ar putea fi amortizorul, dar cred că cu tensiunea curelei vei fi bine. Verifică și spune-ne. S-ar putea să se fi slăbit tensionatorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.