Căutare MDM

Buletin

Opel Corsa 1992: probleme cu iluminarea interioară

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 8 luni #870 prin manual-mecanic
Se pare că în ultima vreme nu am avut decât probleme electrice. Acum, când aprind luminile de poziție sau faza scurtă, luminile de pe tabloul de bord se sting (turometru, ceas etc.). Aveți idei despre cum să rezolv această problemă?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #975 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Corsa 1992: Probleme cu iluminarea interioară
Dacă mașina ta are o comandă pentru reglarea luminozității instrumentului, probabil că asta e.

Momentan nu mi-ai spus dacă e un Corsa A sau un Corsa B și presupun că ai verificat cele două siguranțe de 10A (roșii) cu mica imagine cu lumina de poziție și că sunt în regulă. Dacă nu ar fi, pe lângă ce ți se întâmplă, ai avea o poziție defectă pe o parte a mașinii, stânga sau dreapta.
Dacă da, și e un Corsa B, comanda luminozității de pe bord (cea rotundă) este lângă comutatorul de reglare a intensității luminilor, sub comutatorul farurilor și deasupra butoanelor proiectoarelor de ceață, în stânga volanului.

Sper că te-am fost de ajutor.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.