Căutare MDM

Buletin

temperatura subaru 600

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8620 prin manual-mecanic
Temperatura Subaru 600 Publicat de manual-mecanica
Salut, am nevoie de ajutor cu un Subaru 600. Am reparat tot motorul și am curățat radiatorul, dar nu pot opri încălzirea acestuia. Aș aprecia o mână de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8627 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Temperatura Subaru 600
Salut, prietene, verifică cu atenție termostatul și setările. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8637 prin manual-mecanic
Verificați pe părți, mai întâi dacă apa nu se scurge, a doua dacă nivelul nu scade, apoi termostatul, scoateți-l dacă este necesar, verificați dacă ventilatorul electric funcționează corect, dacă aveți termoventilator verificați dacă se blochează când ar trebui, dacă este electric verificați becul de temperatură, ar fi util dacă ne-ați putea spune din ce an este Subaru-ul dvs. și dacă are termoventilator sau electric ca să vă putem ajuta mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună - Acum 16 ani și 1 lună #8641 prin manual-mecanic
Bună ziua, este un Subaru 600 Ban din 1981. Are motor spate și radiator față. Este un bicilindru, cu motor electric, la care am conectat o comandă manuală în caz că solenoidul se defectează, iar temperatura tot crește. Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima editare: acum 16 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8648 prin manual-mecanic
Ventilatorul electric funcționează? Se încălzește în continuare vehiculul? Dacă răspunsul este da, vă pot spune imediat că chiulasa este îndoită. Dacă nu se încălzește în timp ce ventilatorul electric funcționează, atunci alimentarea cu apă este defectă și acest lucru ar putea fi din cauza pompei de apă. Verificați acest lucru și spuneți-ne.