Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu un Ford Scorpio din 1998 (model american)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8542 prin manual-mecanic
:S Salut, am o problemă cu Scorpio-ul meu. Farurile nu funcționează, dar stopurile da! Am verificat siguranțele, dar nu găsesc problema. Nu am manualul, așa că nu știu dacă are mai mult de două cutii de siguranțe sau unde ar putea fi problema. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8551 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Ford Scorpio din 1998 (model american)
Întrucât farurile față au un consum mult mai mare decât cele spate, acestea nu sunt reglate de obicei prin siguranțe ci prin relee, întrucât sunt în jur de 45 sau 65W, problema ar putea fi releele. Caută-le și verifică-le.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8557 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Ford Scorpio din 1998 (model american)
Uită-te, verifică mai întâi releele, așa cum îți spune mihem, dar adevărul este că acest tip de problemă este că, dacă luminile se aprind dar foarte slabe, problema este o masă, deconectează unul dintre faruri și alimentează-l direct de la baterie cu două cabluri, iar dacă se aprinde cum ar trebui, atunci problema este o masă sau un curent. Această problemă se întâmplă cu susuki-urile din cauza telecomenzii. Soluția este simplă, măsoară cablul care intră în lumină și verifică tensiunea acestuia. Dacă tensiunea este corectă, atunci problema este masa. Dacă nu știi cum să faci, întreabă-mă, verifică mai întâi. Salutări.