Dacă diagnosticarea îți spune asta, și Peugeot-ul tău este un model din 2005, probabil că pompa electrică de combustibil funcționează defectuos. Acest Peugeot are o pompă electrică care trimite combustibilul către pompa mecanică common rail. Dacă funcționează corect, generează un debit și o presiune bune. Problema constă într-o supapă din interiorul pompei mecanice; este o supapă de supraalimentare care crește presiunea sistemului și permite motorului să funcționeze peste 2500 RPM. Știu asta pentru că un Boxer din 2005 a venit la service-ul meu cu aceeași problemă, iar după ce reprezentanța Peugeot a înlocuit nenumărate piese, proprietarul nu a mai avut bani și nu a vrut să cheltuiască mai mult pentru că era prea scump. În cazul meu, supapa de supraalimentare era problema, dar verifică oricum pompa electrică, pentru orice eventualitate. Deconectează furtunul care merge la pompa mecanică și pune degetul pe el; dacă simți presiune, funcționează. Dacă ai un manometru, cu atât mai bine. Această pompă electrică este folosită pentru a livra combustibilul. Până la pompa mecanică, nimic mai mult, iar supapa de ridicare este cea care se ocupă de furnizarea presiunii și a debitului pentru cele mai mari turații. Dacă aveți întrebări, adresați-le. ATENȚIE, NU DEZASAMBLAȚI POMPA. ESTE COMPLICAT DE ASAMBLAT ȘI EXTREM DE PRECIZĂ, ȘI TREBUIE CALIBRATĂ ÎNAINTE DE INSTALARE. Cu stimă și atenție. Spuneți-ne rezultatele.