Căutare MDM

Buletin

Mazda 6. Preț bara spate!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8523 prin manual-mecanic
Mazda 6. Preț bara spate!! Publicat de manual-mecanica
Bună ziua:
Aș dori să mă ajute cineva cu o problemă pe care am avut-o astăzi.
În timp ce parchez, am lovit o mașină. Era o Mazda 6 argintie închis, se presupunea că avea vopsea metalizată.
I-am lovit mașina de bara spate, în partea dreaptă a virajului.
Eram foarte nervos, deoarece nu mai avusesem niciodată coliziuni cu o mașină. Tipul m-a pus să semnez un proces-verbal; nu știam cum să reacționez. Chestia e că, atunci când am ajuns acasă, m-am uitat la mașina mea și mi-am dat seama că nu aveam nicio zgârietură. Aveam doar un fel de ciment pe mașină. Când l-am lovit cu o cârpă, s-a desprins.
M-am întors la tip și l-am implorat să nu depună proces-verbal la compania de asigurări, că eu voi plăti reparația. Mi-a spus că e mai bine să depună proces-verbal, deoarece reparația ar costa peste 200 de euro.
Nu am făcut niciodată lucrări de caroserie sau vopsire la mașină, așa că habar n-am despre prețuri, dar mi se pare că doar pentru o zgârietură, fără o îndoitură sau ceva de genul, e cam scump. Nu știu ce părere aveți. El spune că trebuie să vopsească toată bara de protecție!
Întrebarea mea este și ea: oare genul ăla de ciment pe care l-am avut pe mașină înseamnă că el avusese deja un accident acolo și a fost reparat?
Nu înțeleg de ce nu s-a întâmplat nimic cu a mea, dar a lui a fost.
Cât ar costa reparația dacă nu ar trebui vopsită întreaga bară de protecție?
Cât ar costa vopsirea întregii bare de protecție?

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8526 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda 6. Prețul barei spate!!
Salut, nu știu cum e pe unde ești tu, dar aici în Chile asigurarea acoperă doar accidentele peste un anumit preț, nu lucruri mărunte. Poate că tipul te pune să plătești pentru întreaga bară de protecție, așa că asigurarea o va plăti. Stratul de ciment este lacul de la vopseaua originală Mazda, este o protecție împotriva soarelui. Mazda folosește vopsea metalizată la aproape toate modelele sale, în general, când există astfel de probleme, întreaga piesă este vopsită astfel încât să rămână o singură culoare și pata să nu fie vizibilă. Nu s-a întâmplat nimic cu mașina ta, deoarece barele de protecție Mazda sunt fabricate din fibră de carbon, iar a ta este dintr-un material mai dur, e ca și cum ai zgâria sticla cu un diamant. În general, se vopsește întreaga pânză, adică piesa, nu doar zgârietura, nimeni nu face asta, cu atât mai puțin la o Mazda. Valoarea vopsirii uneia dintre acele bare de protecție aici în Chile este de aproximativ 45.000 de mii de pesos chilieni, transformi suma respectivă și îți faci o idee. Dar, cum am spus, nu știu cât valorează în țara ta. Dacă te pot ajuta în orice alt fel sau cu orice altceva, nu ezita să mă întrebi. Salutări și îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8527 prin manual-mecanic
Mulțumesc!!
Sunt spaniol, mai mult sau mai puțin galician!!
Va trebui să verific cât costă și să-l convertesc în euro. În orice caz, presupun că prețurile vor fi diferite.
Cât ar dura repararea atunci? Așa îmi voi face o idee aproximativă.
Presupun că dacă costă mai mult de 200 €, ar fi mai bine să declar costul la compania de asigurări, chiar dacă s-ar putea să crească anul viitor.

Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8529 prin manual-mecanic
Nu te va costa niciodată atât de mult cât vei plăti. Aici, în Chile, durează două zile, trei cel mult dacă vremea este foarte rece, și timpul necesar pentru pregătirea vopselei. Dacă ai întrebări despre mașina ta sau ceva de genul ăsta, întreabă-ne, Galician, hahaha.