Căutare MDM

Buletin

Raport tehnic pentru camionul diesel Nissan D-22

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8521 prin manual-mecanic
Bună ziua

Dragi toți, vă rog, am nevoie de ajutor, sunt puțin blocat și trebuie să depun un raport tehnic pentru defectarea motorului unui camion Nissan Terrano D-22, motor diesel de 2.5. Acest motor avea un zgomot ciudat, zgomotul este zdrăngănitul tipic al pistonului în cilindru, sunt clar în această privință, dar, la serviciul meu mi se cere să explic tehnic această defecțiune, voi atașa fotografii cu uzura motorului, vă rog, dacă puteți ajuta cu asta, adresa mea de email este

Foarte recunoscător anticipat

Alberto CVV

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8524 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Raport tehnic pentru camionul diesel Nissan D-22
Ce parte îți este greu de scris? E simplu, spune pur și simplu: VEHICULUL ARE UZURĂ AXIALĂ A ANSAMBLUI DE SCHIMBARE A BALAIULUI, ACEASTĂ UZURĂ ESTE NORMALĂ DUPĂ UN ANUMIT TIMP ȘI O UTILIZARE EXIGENTĂ, APARE SAU SE FACE CUNOSCUTĂ PRIN INTERMEDIUL UNUI ZGOMOT METALIC ÎN INTERIORUL MOTORULUI, PRODUS DE LOVIREA PISTONULUI DE SUPRAFAȚA METALICĂ A CILINDRULUI, DIN CAUZA UZURII EXCESIVE ȘI, ÎN CONSECINȚĂ, A CREȘTERII JOCULUI DINTRE ACESTE PIESE, dacă îți servește drept ghid sau ajutor, cu plăcere, dacă ai nevoie de altceva, doar întreabă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.