Căutare MDM

Buletin

RESETARE MOTOR SCHIMBARE ULEI BMW 320 D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8605 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Resetarea motorului și schimbul de ulei la BMW 320 D
O să încerc să-l găsesc și te voi anunța. Am programul BMW TIS, care este programul de reparații și date, precum cele folosite de dealeri, dar este pe DVD și nu știu cum să ți-l transfer sau dacă este posibil. Îți voi împărtăși orice informație de care ai nevoie.
Cu cele mai bune gânduri, vom rămâne în contact.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8611 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Resetarea motorului și schimbul de ulei la BMW 320 D
Îți mulțumesc anticipat, José Ángel, pentru tot. Dacă te pot ajuta cu ceva, te rog să-mi spui, deși nu știu cum.

Cu sinceritate, Fco Puerto.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25662 prin manual-mecanic
Salut Izquierdos. Nu știu dacă vei mai fi acolo peste doi ani...
adevărul e că am un 320 D din decembrie 1994 și nu funcționează.
Am văzut asta:
rESEt
OIL SERVICE SIA
Apăs butonul pe care l-ai menționat și
apare rESEt (un mic ceas într-un pătrat)
8.08 SIA
Îl țin apăsat... clipește... Eliberez

sfârșit
apare Totul dispare... dar nu se întâmplă nimic, OIL SERVICE nu dispare.
Mi-ar plăcea foarte mult dacă mi-ai putea da manualul. Am un spațiu web, dacă vrei îți dau un FTP și mi-l poți încărca.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25664 prin manual-mecanic
Bună ziua, da, sunt aici după mai bine de douăzeci și cinci de ani în care am reparat mașini germane, mai ales. Revenind la cazul dumneavoastră, nu știu de niciun motor diesel în acel an, 320d. În acei ani, caroseriile erau E-36, E-34, E-38-E-31, iar motoarele diesel erau 525TD și 525 TDS. Totuși, trimiteți-mi ultimele 7 numere de șasiu, voi afla și voi răspunde. Salutări din Tenerife.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25674 prin manual-mecanic
Salut Izquierdos,
îți trimit cele 7 numere pe care le-ai menționat și câteva informații suplimentare în caz că îți pot fi utile:
(ce scrie în fișa tehnică)
Ultimele 7 numere: KV74526
Înmatriculat pe 23 decembrie 2004
Tip motor: 20-4D-4 D
Denumire comercială: SERIA 3 320D M.

Îți mulțumesc pentru interes
Salutări din Asturias
Javier