Căutare MDM

Buletin

Nissan Terrano

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8502 prin manual-mecanic
Nissan Terrano Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:râde: , sunt nou pe aici și am o problemă (nu mă pricep prea bine la mașini). Am un Nissan Terrano și acum câteva ore am observat că ștergătorul de lunetă nu funcționează. Ei bine, adevărul este că nu-mi amintesc când l-am folosit ultima dată sau dacă l-am folosit vreodată:P , dar este defect sau pur și simplu nu știu cum să-l activez? (Cred că e mai degrabă varianta a doua:prostie: ). L-am luat acum vreo 3 ani sau mai mult și este la mâna a doua. Deci, hehe,:woohoo: cum activezi în mod normal ștergătorul de lunetă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9088 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Terrano
Se activează din bord, cu siguranță lângă volan ar trebui să fie un buton cu simbolul parbrizului, dacă nu funcționează trebuie să verificați siguranțele, cel mai probabil este că este arsă și trebuie înlocuită.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9138 prin manual-mecanic
Unele funcționează și cu comanda ștergătoarelor de parbriz, aceasta are o funcție care rotește și acționează ștergătorul de lunetă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9152 prin manual-mecanic
Dacă îmi amintesc bine, la Nissan se activează cu telecomanda, cea normală pentru ștergătoare; trebuie doar să miști maneta înainte sau înapoi, ca la Peugeot.