Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze Daewoo Nubira la nivel ATF

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8456 prin manual-mecanic
Nivel ATF la cutia de viteze Daewoo Nubira Postat de manual-mecanica
Dragi tuturor, întrebarea mea este dacă cineva știe cum se măsoară nivelul uleiului la transmisia automată a Daewoo Nubira 2.0, am dubii în privința nivelului deoarece am avut o mică scurgere pe care am rezolvat-o, aș aprecia dacă cineva mi-ar putea răspunde, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8462 prin manual-mecanic
Răspunsul manual-mecanica la subiectul Re:Nivel ATF în cutia de viteze Daewoo Nubira
Salut prietene, uite, nu știu exact despre modelul tău, Nubire automate nu sunt foarte comune pe aici, nici cu motoare 2.0. Ei bine, dacă nu există o jojă care ar trebui să fie sub capotă, cel mai probabil are două dopuri în cutie, unul este pentru drenaj care este mai jos și cel de deasupra este pentru nivel și umplere. Dacă îți sunt de vreun folos aceste informații, fericite, Mazda 323 GLX, mai cunoscută aici în Chile sub numele de Mazda Artis, are acest sistem, ce să-ți spun?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8466 prin manual-mecanic
Răspunsul manual-mecanica la subiectul Re:Nivel ATF în cutia de viteze Daewoo Nubira
Stimate domn, vă mulțumesc pentru răspuns. Voi bifa căsuța dacă găsesc dopurile menționate. Sper că aceasta este modalitatea de a verifica nivelul. Vă voi informa imediat ce o voi face.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43064 prin manual-mecanic
Răspunsul manual-mecanica la subiectul: Nivelul ATF în cutia de viteze Daewoo Nubira
Bună ziua, în partea de sus a cutiei de viteze automate, există un capac roșu sub baterie cu un furtun de golire... scrie FILL FULL... ceea ce înseamnă umpleți complet... Am înțeles că aici ATF-ul este umplut la maxim... Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43089 prin manual-mecanic
Răspunsul manual-mecanica la subiectul: Nivelul ATF în cutia de viteze Daewoo Nubira
M-am uitat și cutia respectivă are o capacitate de 2,5 l, așa că, dacă vrei să te asiguri că are nivelul corect, o poți goli și umple cu cei 2,5 l. Dacă vrei să folosești lubrifiantul, îl poți turna peste un cazan curat, ca să nu-l pierzi.