Căutare MDM

Buletin

Problemă de acces la filtrul de aer al motorului Ford Fusion

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8452 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Aș vrea să profit de primul meu mesaj pentru a mă prezenta și a vă saluta.
„Mica mea problemă” este următoarea: E timpul să schimb filtrul de aer al motorului la
Fordul meu Fusion Trend...problema este că, după ce am scos toate șuruburile, nu pot scoate capacul. Nu am vrut să forțez șurubelnița de teamă să nu o rup. Există vreun truc?
Mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune urări, încă o dată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8460 prin manual-mecanic
Adevărul este că, din câte îmi amintesc, pur și simplu scoți șuruburile și tragi în sus. De asemenea, verifică dacă există ceva care îl ține la loc, dar sunt tari și furtunul îi oferă o rezistență mai mare. Trage-l ferm, dar cu grijă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8495 prin manual-mecanic
Poate că nu iese complet, se ridică doar o parte, trage tare, dar cu grijă,
mult succes B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8562 prin manual-mecanic
Salut, trebuie doar să scoți cele două șuruburi din față de pe carcasă, apoi se va ridica doar din față. Va trebui să tragi de ea din spate pentru a o scoate. Dacă se simte rigidă, sunt știfturile din spate care sunt lipite. Apoi introdu ceva de genul unei pârghii, din față în spate până când ajunge aproape de știft și folosește-o ca pârghie. Uneori, dacă tragi puternic de spate, suporturile carcasei se rup și apoi se va desprinde.
Cu stimă.