Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ DE ZGOMOT LA CHEROKEE LIBERTY KK DIN 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni - Acum 16 ani și 4 luni #8404 prin manual-mecanic
Bună ziua tuturor.
Problema e următoarea: am făcut o călătorie cu Cherokee-ul meu din 2008 de la Caracas la Bogotá (căram destul de multă greutate și am dat peste nenumărate gropi și denivelări la viteză mare), și acum scot un zgomot de zăngănit, care îmi imaginez că are legătură cu suspensia. Când am verificat-o, am observat o oarecare uzură pe piesa metalică care ține roțile din față împreună. Când am traversat complet volanul, îmi imaginez că am lovit o altă piesă. E uzată exact unde sunt marcate L pentru stânga și R pentru dreapta pe fiecare roată.

Chestia e că nu știu dacă bucșele, platoul, niște cauciucuri precum bara stabilizatoare, amortizoarele sau altceva deja uzat fac ca aceste piese să se ciocnească atunci când nu ar trebui.

Atașez poze cu una dintre roți (ambele sunt la fel) ca să văd dacă mă puteți ajuta. Știu că un atelier mă va trimite să schimb fiecare piesă în parte până când vor găsi defectul, iar cu prețul pieselor de schimb, nu-mi permit cheltuieli inutile.

De asemenea, sunt surprins că s-a deteriorat atât de repede.

Vă mulțumesc foarte mult anticipat.
Ultima editare: acum 16 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8422 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA ZGOMOTULUI LA CHEROKEE LIBERTY KK 2008
Salut prietene, uită-te la poză, e în regulă, dar nu știu din ce unghi ai făcut-o, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să vezi unde este o altă piesă uzată, adică cea care intră în contact cu acea piesă fixă pe care o arăți, este uzură din cauza deplasării, dar e greu să-ți spun unde dacă nu pot vedea vehiculul, încearcă să te uiți bine și spune-mi că nu sunt multe lucruri care pot lovi acea zonă, încearcă cu roțile învârtite, dar dacă e pe ambele părți, cred că e deplasare sau vreun șurub care a fost tăiat sau chiar tăierea unui suport dacă vrei să faci mai multe fotografii și să le trimiți, dar în orice caz, având vehiculul e foarte ușor să-ți dai seama ce cauzează acea deteriorare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8423 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA ZGOMOTULUI LA CHEROKEE LIBERTY KK 2008
Mi-au spus că uzura asta e normală, pentru că e ca o denivelare unde lovește volanul când virezi. Acum e la fel pentru că zgomotul persistă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8425 prin manual-mecanic
Nu cred că ce ți-au spus e adevărat. E ridicol că brațul masei e limita. Nu cred că e altă problemă. În orice caz, ar trebui inventat ceva pentru a evita zgomotul, dar cred că e o problemă dincolo de asta, o deplasare care n-ar trebui să existe. Ceea ce lovește n-ar trebui să meargă atât de departe, ar trebui să se oprească mai repede.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8430 prin manual-mecanic
Bună ziua, partenere, ceea ce ți-au spus despre uzura pe care o arăți în fotografie este adevărat și complet normal, deoarece aceasta este partea superioară a direcției, această fotografie pe care o arăți este din partea dreaptă în poziția de condus, există mai mulți factori care pot prezenta acest zgomot, mai întâi verifică dacă reglarea etrierelor de direcție este corectă și dacă plăcuțele au plăcuțe anti-zgomot, la modelele anterioare a existat o campanie de înlocuire a articulațiilor sferice inferioare, deoarece acestea prezentau zgomot similar cu lovitura pe care o descrii, un alt lucru care se întâmplă de obicei este că suportul întinzător al „diferențialului” de evacuare față rupe cauciucul și sună groaznic, poți testa toate acestea singur cu o manetă de forță, trage orice roată de pe partea șasiului astfel încât să fie liberă, apoi cu mâinile fă câteva mișcări repetitive sus-jos-dreapta și stânga, dacă simți o lovitură în lateral ar putea fi terminalele de direcție și sus și jos sunt articulațiile sferice, acest lucru este foarte frecvent la aceste vehicule, fă-o cu ambele roți și anunță-mă dacă mai ai nevoie de ceva. Nu uita să verifici dacă amortizoarele și cauciucul de pe foarfece sunt în stare bună.

Cu cele mai bune gânduri.