Căutare MDM

Buletin

Ridicator de sticlă MERIVA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8224 prin manual-mecanic
Lifter de geam MERIVA Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de un manual sau un ghid despre cum se repară ridicătorul geamului din dreapta spate la un Chevrolet Meriva. Poate cineva să-mi explice asta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8251 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Dispozitiv de ridicare a sticlei MERIVA
Spune-ne care este problema cu liftul de sticlă ca să te putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8259 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Dispozitiv de ridicare a sticlei MERIVA
Plasticul din ghidaj s-a rupt, am deja cel de rezervă, dar nu știu cum funcționează cablul de oțel, deoarece e slăbit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8282 prin manual-mecanic
Salut Aled.
Cred că cel mai simplu lucru de făcut ar fi să scoți ușa din stânga și să te uiți.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11515 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Re: Dispozitiv de ridicare a sticlei MERIVA
Aled, mi s-a întâmplat același lucru. Îmi poți spune de unde pot face rost de ghidajul de plastic? Chevrolet vrea să-mi vândă mecanismul complet.