Căutare MDM

Buletin

pompă de servodirecție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8152 prin manual-mecanic
Pompă servodirecție Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, vă scriu să văd dacă cineva mă poate ajuta cu următoarele.
Am un Chrysler Voyager 2.0 (1999).
Sunt în Franța.
Cheia de contact este blocată.
Am sunat la asistență și i-am rugat să o repare și să efectueze o inspecție generală a vehiculului.
Factura, 800 €, include uleiul hidraulic și înlocuirea curelei, printre altele.
Merg la Paris. Când vine vorba de parcare, nu pot; direcția este extrem de rigidă (funcționează bine când merg).
Am dus-o la un service auto.
Mi-au spus că pompa de servodirecție este blocată.

Întrebare: Pompa se bloca doar dacă nu avea ulei, dacă uleiul nu era suficient sau dacă exista o scurgere. Este corect?

Ar putea fi atunci din cauza manipulării pe care au efectuat-o la primul service auto?
Este normal ca o pompă de servodirecție să se blocheze?

Vă mulțumesc anticipat pentru că mi-ați împărtășit experiența.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8157 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re:pompă de servodirecție
Dragă prietene, nu asociez o cheie de contact blocată cu schimbarea curelelor și a uleiului hidraulic. Pompele de servodirecție se blochează din cauza lipsei de ulei. Această blocare este gravă, deoarece toate piesele interne se zgârie, se tocesc (se decolorează) și de obicei se blochează, iar nimic nu ajută. Nu știu dacă acesta este cazul tău.
Explici că se înțepenește când parchezi, dar când conduci funcționează bine. Prin urmare, am impresia că trebuie să existe murdărie în interior care uneori ține deschisă supapa de suprapresiune, iar presiunea care ar trebui să ajungă la cutia de viteze este în bypass.
Din păcate, se pare că vehiculul tău a fost deja demontat.
Aș dori să știu rezultatul final al reparației vehiculului tău și sper că nu te va costa prea mult.
Cu cele mai bune urări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.